Svensk grillost som smakar som grillost ska

Hur ska grillost smaka? Inte helt svenskt, om du frågar Fontana. På 80-talet introducerade familjeföretaget halloumi i Sverige. Den blev en helt ny matvana. Sedan tog man fram Sveriges första grillost, en grekisk Grilloumi efter eget recept. Den blev väldigt god. Numera finns även en svensk Grilloumi som smakar precis som den ska. En svensk ost gjord med grekcypriotisk kärlek.

Grilloumiburgare SVENSK OSTBURGARE

Grilloumi SVENSK

Fontana

Grilloumiburgare SVENSK OSTBURGARE

Grilloumi SVENSK GRILLOST

Grilloumi SVENSK

Fontana

Grilloumi SVENSK GRILLOST

Ställ en juloumi bredvid julskinkan

Griljera en ost? Det var nog en och annan som trodde Fontana hade blivit julgalna. Men söt senapsgriljering på salt Grilloumi visade sig vara den perfekta vegetariska motsvarigheten till julskinka. Fast många äter gärna både skinkan och juloumin på julbordet. Varför inte? Det är ju bara jul en gång om året.

Grilloumi Stek & Grillost

Grilloumi Grillost

Fontana

Grilloumi Stek & Grillost

Halloumi Original

Halloumi

Fontana

Halloumi Original

Hela baren på ett ställe

Visste du att familjeföretaget Fontana har viner från hela Europa? De senaste åren har Fontana Wine & Drinks byggt upp ett heltäckande sortiment av både klassiska och nya spännande viner. Men en bar behöver som bekant mer än vin. Vårt barkoncept rymmer även juicer, oliver och goda ostar.

Ananas Juice

Juice Ananas

Fontana

Ananas Juice

Fruktdryck Passion

Fruktdryck Passion

Fontana

Fruktdryck Passion

Olivmix grekiska örter & cornichons

Olivmix grekiska

Fontana

Olivmix grekiska örter & cornichons
Hållbarhet

Hållbarhet

På Fontana tar vi ansvar för hela resan en produkt gör innan den hamnar på tallriken. God djurhållning och lokal produktion är viktigt för oss. Inte bara för att produkten ska hålla den höga kvalitet vi utlovat, utan även för att alla som är med oss på resan ska behandlas bra och med schyssta villkor. Detta ansvar följer med hela vägen till dig och dina gäster genom vår service, branschkunskap och leveranstrygghet.

Kvalitet

Kvalitet

Fontanas produkter är pålitliga. Vi har ett sortiment som representerar det allra godaste från medelhavsköket och kompromissar aldrig med smak eller kvalitet.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Per Sjövall​

Försäljningschef Foodservice
+46 8 448 71 18
Skicka e-post

Om Fontana Food AB

Fontana Food AB är ett svenskt familjeföretag som sedan 1978 ser till att god mat från Grekland, Cypern och länderna kring Medelhavet finns i Sverige. Lika länge har familjen Papadopoulos arbetat för ett hållbart samhälle som värnar om människa, djur och natur. 2015 startade Fontanas grundare Frixos stiftelse för att stötta entreprenörskap som främjar social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet och motverkar utanförskap. Fontana drivs idag av andra generationen Papadopoulos, syskonen Loizos och Corina.

Kontakt

Fontana Food AB
Box 43, Studiovägen 6
135 21 Tyresö
Tel: 08-448 71 00