Hela baren på ett ställe

Visste du att familjeföretaget Fontana har viner från hela Europa? De senaste åren har Fontana Wine & Drinks byggt upp ett heltäckande sortiment av både klassiska och nya spännande viner. Men en bar behöver som bekant mer än vin. Vårt barkoncept rymmer även juicer, oliver och goda ostar.

Ananas Juice

Fontana

Ananas Juice

Fruktdryck Passion

Fontana

Fruktdryck Passion

Olivmix grekiska örter & cornichons

Fontana

Olivmix grekiska örter & cornichons

Smakrik grekisk salladsost

Familjeföretaget Fontana fortsätter att bredda ostsortimentet. Efter flera sorters feta utökar Fontana med grekisk salladsost gjord enbart av komjölk. För att vara salladsost är den ovanligt smakrik och fast. Men så kommer den också från samma område i Grekland där företagets fetaost tillverkas.

Grekisk Salladsost Tärnad

Taverna

Grekisk Salladsost Tärnad

Sveriges bredaste sortiment av grillost

Mycket har hänt sedan familjeföretaget Fontana tog halloumi till Sverige på 80-talet. Sedan 2010 har Fontana till exempel en egen grillost, Grilloumi. Numera är det självklart att lägga både halloumi och Grilloumi på grillen eller i pannan. Men det finns så mycket mer att göra med grillost.

Grilloumi Stek & Grillost

Fontana

Grilloumi Stek & Grillost

Grilloumi Original

Fontana

Grilloumi Original

Grilloumi SVENSK GRILLOST

Fontana

Grilloumi SVENSK GRILLOST
Hållbarhet

Hållbarhet

På Fontana tar vi ansvar för hela resan en produkt gör innan den hamnar på tallriken. God djurhållning och lokal produktion är viktigt för oss. Inte bara för att produkten ska hålla den höga kvalitet vi utlovat, utan även för att alla som är med oss på resan ska behandlas bra och med schyssta villkor. Detta ansvar följer med hela vägen till dig och dina gäster genom vår service, branschkunskap och leveranstrygghet.

Kvalitet

Kvalitet

Fontanas produkter är pålitliga. Vi har ett sortiment som representerar det allra godaste från medelhavsköket och kompromissar aldrig med smak eller kvalitet.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Per Sjövall​

Försäljningschef Foodservice
+46 8 448 71 18
Skicka e-post

Om Fontana Food AB

Fontana Food AB är ett svenskt familjeföretag som sedan 1978 ser till att god mat från Grekland, Cypern och länderna kring Medelhavet finns i Sverige. Lika länge har familjen Papadopoulos arbetat för ett hållbart samhälle som värnar om människa, djur och natur. 2015 startade Fontanas grundare Frixos stiftelse för att stötta entreprenörskap som främjar social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet och motverkar utanförskap. Fontana drivs idag av andra generationen Papadopoulos, syskonen Loizos och Corina.

Kontakt

Fontana Food AB