Årets Kock 2020 heter Ludwig Tjörnemo!

Lättnad, glädje och overklighetskänslor. Ja, så känns det tydligen att vinna Årets Kock 2020 om man frågar vår kock Ludwig Tjörnemo. Och han om någon borde ju veta.

Läs hela artikeln
Hållbarhet Delicato

Hållbarhet

Unilever Sustainable Living Plan är vår plan för hållbar tillväxt. Målet är att vi ska halvera vårt fotavtryck samtidigt som vi ska fortsätta växa och dessutom arbeta med globala hälsofrågor och se till att de som odlar och producerar våra produkter har anständiga arbetsvillkor och hälsoförhållanden. Planen innehåller tre huvudmålsättningar som i sin tur vilar på nio åtaganden kring hälsa & hygien, förbättrad näring, växthusgaser, vattenanvändning, avfall & förpackning, hållbart ursprung, rättvisa på arbetsplatsen, möjligheter för kvinnor och inkluderande affärer. De tre övergripande målen är: Bättre hälsa och välbefinnande för över 1 miljard människor. År 2020 kommer vi att hjälpa mer än en miljard människor att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Halverad miljöpåverkan. År 2030 är vårt mål att halvera miljöpåverkan av produktion och konsumtion av våra produkter. Förbättrade levnadsförhållanden för miljoner. År 2020 kommer vi att förbättra levnadsvillkoren för miljontals människor. Utöver dessa åtaganden har Unilever satt upp fler än 50 underliggande mål som spänner över vår sociala, miljömässiga och ekonomiska utveckling.

Kvalitet Delicato

Kvalitet

Alla våra fabriker arbetar enligt högsta standard. En fullständig HACCP-studie har utförts för varje produktionslinje i varje fabrik och dessa revideras efter varje förändring eller årligen. Kritiska kontrollpunkter har identifieras och övergripande program finns inom kvalitetsledning som t.ex. skadedjurskontroll, produktåterkallelse, spårbarhet etc. Alla fabriker och kontor är ackrediterad enligt ISO 9001, BRC eller FSSC 22000 och blir ständigt granskade för att säkerställa att standarderna följs. Kvalitet och säkerhetskrav gäller inte bara våra egna produktionsanläggningar utan även leverantörer av råvaror, ingredienser och förpackningsmaterial.

Socialt ansvar Delicato

Socialt ansvar

Vår plan för hållbar tillväxt innehåller tre huvudmålsättningar där två fokuserar en hel del på socialt ansvar. Vi skall t.ex. senast år 2020 hjälpa mer än en miljard människor att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Senast år 2020 förbättra levnadsvillkoren för miljontals människor genom initiativ som våra program för rättvisa på arbetsplatsen, möjligheter för kvinnor, inkluderande affärer och program för småskaliga lantbrukare och detaljhandlare.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Camilla Kindmo

Sales & Marketing Coordinator
+46 729 945 100
Skicka e-post

Om Unilever Food Solutions Sverige

Vi kan storköks- och restaurangmarknaden. Vi har arbetat med mat sedan 1880-talet och drivit några av världens främsta varumärken: Knorr, Hellmann's, Lipton och många fler. Vi samarbetar med företag av alla storlekar, från fristående restauranger till hotellkedjor och kontrakterade kök i 74 länder. Så vi förstår den viktiga balansen mellan att imponera på gästen och att tjäna pengar. Mat är viktigt för oss. Det är därför du kan lita på att vi hjälper dig att göra dina mest krävande gäster nöjda.

Kontakt

Unilever Food Solutions Sverige
Postboks 706
DK-2770 Kastrup

http://www.unileverfoodsolutions.se
info@unileverfoodsolutions.se