Nyhet! Knorr Asiatisk Kycklingbuljong

Äntligen finns Knorr Asiatisk Kycklingbuljong på den svenska marknaden.

Äntligen finns Knorr Asiatisk Kycklingbuljong på den svenska marknaden, vilket innebär att du nu har tillgång till en härlig kycklingbuljong som tillagats enligt ett traditionellt sätt och som fått en tydlig smak av kokt kyckling. Använd med fördel till alltifrån ramen och andra soppor till woker, rubs och marinader!

Asiatisk Kycklingbuljong pulver

Asiatisk Kycklingbuljong pulver

Knorr

Asiatisk Kycklingbuljong pulver

Art.nr: F74804

GTIN: 08722700165910

Knorr Asiatiska kycklingbuljong är en kycklingbuljong som tillagas enligt ett traditionellt kinesiskt recept. Som ett resultat har Knorrs asiatiska kycklingbuljong en tydlig aromatisk smak av kokt kyckling. Buljongen är idealisk till ramen, hotpot, soppor, woksås, wokrätter, rubs och marinader.

Om Unilever Food Solutions Sverige

Vi kan storköks- och restaurangmarknaden. Hos oss på Unilever Food Solutions hittar kockar ett brett utbud av smaksättare och tidsbesparande produkter men också lönsamma menyer, inspiration och trendspaningar. I vårt sortiment hittar du både våra uppskattade ready to use-fonder från Knorr Professional, krämiga klassiker från HELLMANN’S och spännande växtbaserade nyheter från The Vegetarian Butcher. Smaklig spis önskar vi dig och dina gäster!

Kontakt

Unilever Food Solutions Sverige
Postboks 706
DK-2770 Kastrup
Tel: 08-619 95 00