Matilda FoodTech förvärvar ledande aktör av informationstjänster inom den svenska dagligvarusektorn

Som en del av sin expansion och med målet att stärka sitt erbjudande för hela dagligvarusektorn har Matilda FoodTech förvärvat Delfi Marknadspartner.

"Med förvärvet skapas möjligheter till ett utökat erbjudande för våra kunder, framför allt inom producentledet.” säger Erik Bergseth vd på Matilda FoodTech.

”Med stärkta finansiella och personella resurser kommer vi att kunna hålla en högre utvecklingstakt och därmed bredda vårt kunderbjudande” säger Anders Strandsten vd på Delfi Marknadspartner.

Delfi Marknadspartner kommer att fortsätta verka som ett självständigt bolag. Bolagen kommer att samarbeta för att accelerera innovation och samverka för hög kundnöjdhet mot kunderna inom dagligvarusektorn.

Om Matilda FoodTech AB
Matilda FoodTech erbjuder en plattform som kopplar samman alla funktioner i måltidsprocessen, från matupphandling till måltidsplanering, servering och uppföljning. Alltid med fokus på hållbarhet.

Om Delfi Marknadspartner
Genom relevant marknadsinformation, avancerade verktyg, och specialistkompetens effektiviserar vi våra kunders marknadsföring och försäljning.

För mer information kontakta:

Erik Bergseth, erik.bergseth@matildafoodtech.com, 073-978 92 80 

Anders Strandsten, anders.strandsten@delfi.se, 070-771 60 45 

Joakim Browall, joakim.browall@delfi.se, 070-491 77 11