Nytt från Felix - hybridköttbulle med ärta och nötfärs

Nu lanserar Felix en ny hybridköttbulle med halverad mängd kött, ersatt med ärtprotein - en revolutionerande köttbulle gjord av svenskodlad ärta och svenskt nötkött, som inte bara minskar klimatavtrycket med nästan hälften, utan även levererar liknande smak och konsistens som en traditionell köttbulle. Felix nya hybridbulle lanseras till en början enbart för restaurang- och storhushållsmarknaden.

Färdigmat, köttbullar

Nötköttbulle med ärta

FELIX

Färdigmat, köttbullar

Senast på YouTube

Fler videoklipp
Hållbarhet

Hållbarhet

Att arbeta med hållbarhet är något som genomsyrar hela Orkla och är alltid med på vår agenda. En tredjedel av svenska hushålls klimatutsläpp relateras till mat och som en av Sveriges största livsmedelsproducenter är det viktigt att vi ta vårt ansvar. Vi på Orkla FoodSolutions har som målsättning att hjälpa dig som kock, menyplanerare, kostchef och restaurangägare att uppnå dina mål inom hållbarhet och hälsa. Vi hoppas kunna inspirera dig och att vi kan jobba tillsammans för att göra skillnad. Bara genom samarbete kan vi äta planeten hel. Visa mer

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Britt-Inger Svärd

Offentlig Anbudshandläggare
+46 706 48 79 71
Skicka e-post

Om Orkla Foods Sverige AB

Orkla Foods Sverige gör god mat som gör gott. Våra populära varumärken är en stor del av vårt stolta svenska matarv och för oss är det viktigt att vår mat och dryck smakar gott och är tillagad med omtanke om människor, hav och land. Vi utmanar och utvecklar oss själva för att skapa nya innovationer och göra våra produkter ännu godare och bättre. Med varumärken som Anamma, Lecora, Felix och Frankful driver vi utvecklingen inom växtbaserat för hela den svenska marknaden. Och tillsammans med kollegor i branschen driver vi utvecklingen av en hållbar livsmedelsbransch.

Kontakt

Orkla Foods Sverige AB
Box 4249
203 13 Malmö
Tel: 010-142 40 00