Digital marknadsföring med Dabas Newsroom

De flesta företag lägger stora resurser på att utveckla produkter, recept och kampanjer, men om inte kunderna får veta, så är det till liten nytta!

Hur kommunicerar man då företags- och produktnyheter på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt? Hur får ni era kunder att se och läsa om det ni gör?

Vi tror nyckeln är att information finns där kunderna är! Stor del av branschen använder ju Dabas och Dabasinformationen som ett dagligt verktyg, så genom att också samla branschens nyhetsflöden på ett ställe kan vi hjälpa till att säkerställa att er information når rätt personer i matsverige.

Med Dabas Newsroom får ni som leverantör:

  • Exponering på Dabas startsida med era nyheter, pressreleaser, produktlanseringar och kampanjer
  • Användare ges möjlighet att följa ert företag och skapa egna branschbevakningar kring olika sortiment
  • Ni blir en del av den marknadsrapport som skickas ut varje måndag till de användare som prenumererar på branschnyheter och produktlanseringar
  • Era nyheter och flöden speglas upp i alla de system som i sin tur kopplar på flödet av branschnyheter till sina sidor (se exemplet med Nordens största Meny- och kostplaneringsföretag Mashie nedan)
  • Ni får en egen levande företagssida i Dabas, som kräver minimalt med underhåll, där ni enkelt kan koppla på nyhetsflöden och andra flöden i sociala medier.

Prislistan för att vara med i Dabas Newsroom är:

  • Med 200 eller fler artiklar är kostnaden 1000 kr/mån
  • Med mellan 25-199 artiklar är kostnaden 600 kr/mån
  • Med färre än 25 artiklar är kostnaden 300 kr/mån

Tjänsten kommer inte ha någon bindningstid och ni kan när som helst välja att koppla på eller av ert abonnemang, genom att bocka i/ur ert abonnemang i Mina Sidor.

Vi ser med tillförsikt fram emot att med Dabas Newsroom skapa en plattform för leverantörer och köpare att mötas och en möjlighet till ömsesidigt goda affärer! Har ni frågor eller funderingar, så tveka inte att hör av er till någon i Dabas-teamet!