Napolitanska pizzabottnar

En riktigt god pizza startar med en hantverksmässig och bra botten. Nu lanseras napolitanska pizzabottnar under Menigos eget varumärke Sysco Classic.

Det sägs att den moderna pizzan uppstod i Neapel i slutet av 1700-talet, då stadens fattiga lade tomater på platta bröd. Mycket har hänt sedan dess, men pizzabottnarna från Sysco Classic är tillverkade med kunskapen och hantverket från samma region, Campania, som är Italiens mest berömda pizzadistrikt.  

Degen till pizzabottnarna arbetas för hand, vilket ger varje botten ett unikt och hantverksmässigt utseende. Napolitanska pizzabottnar karaktäriseras av en tjockare höjd kant, krispig yta och en mjuk, luftig insida. Den långa jästiden och förgräddningen i den speciella stenugnen gör att smak och färskhet bevaras, och du kan servera dina gäster en pizza som smakar som om den vore nybakad. 

Ekologiskt

Välj mellan en naturell ekologisk pizzabotten, eller en ekologisk botten toppad med en smakrik tomatsås. Båda säljs i förpackning om fem stycken bottnar eller i kolli om 5 x 5 st bottnar. Du toppar din pizza med föredragna ingredienser och gräddar sedan klart i valfri ugn. På ett par minuter har du en rykande färsk pizza!

Sysco Classic är ett av Menigos egna varumärken. Det är trygga och prisvärda produkter med hög kvalitet. Ett brett sortiment med allt från skafferiets stapelvaror till fina frys- och färskvaror – alla klassiker ett bra kök behöver.

Pizzabotten med tomatsås

Pizzabotten med tomatsås 30cm EKO

Sysco Classic

Pizzabotten med tomatsås

Art.nr: 901415

GTIN: 07301002419931

Ekologisk pizzabotten toppad med en smakrik tomatsås. Botten är hantverksmässigt tillverkad i utkanten av Napoli. Pizzan bakas på en långjäst deg med ekologiskt mjöl och är förgräddad i eldad stenugn. Färdig pizzabotten är enkelt och smidigt, bara att toppa bara med valfria tillbehör och grädda i ug...

Pizzabotten

Pizzabotten 30cm EKO

Sysco Classic

Pizzabotten

Art.nr: 901414

GTIN: 07301002419832

Ekologisk pizzabotten som är hantverksmässigt tillverkad i utkanten av Napoli. Pizzan bakas på en långjäst deg med ekologiskt mjöl och är förgräddad i eldad stenugn. Färdig pizzabotten är enkelt och smidigt, bara att toppa med valfria tillbehör och grädda i ugn.

Om Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök - vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern. Menigo ägs av världens ledande foodserviceaktör, Sysco, vilket ger oss tillgång till gedigen erfarenhet och kunskap inom foodservice.

Kontakt

Menigo Foodservice AB
Arenavägen 61, Box 10013
121 26 Stockholm
Tel: 08-722 10 00