Extra Virgin olivoljor av hög kvalitet

Oliverna till Frescolivas produkter är plockade i det böljande landskapet runt Cordoba och Sevilla i Andalusien. Den spanska regionen är välkänd för sin olivproduktion och världens största exportör av olivolja.

Olivoljan är en nyckelingrediens i det spanska köket, och här har olivträd odlats i tre tusen år. Tillsammans med klimatet är det kanske ett svar på varför de vackra olivlundarna är ett välbesökt turistmål i regionen. Ett olivträd kan bli flera hundra år gammalt och har genom historien setts som en symbol för visdom och fred.

Olivoljorna från Frescoliva håller hög kvalitet och har utvunnits direkt ur oliver genom mekaniska processer.

Smakrika med mjuk och frisk ton som förhöjer måltiden tack vare sin fruktiga smak. En utmärkt spansk olja för varma och kalla rätter, dressingar samt för bakning.

Finns i praktiska PET-förpackningar om 1L, 2L, 5L

Olivolja extra virgin petflaska EKO

Olivolja virgi EKO

Menigo

Olivolja extra virgin petflaska EKO

Art.nr: 125543

GTIN: 08412859352377

Vår extra virgin olivolja EKO har sitt ursprung från bergen i Cordoba, Andalusien. Den är smakrik med en angenäm fruktighet, lätt gräsig ton och har en pepprig avslutning. En utmärkt spansk olja för varma och kalla rätter, dressingar samt för bakning. I praktisk PET-förpackning på 1 L.

Olivolja extra virgin PET

Olivolja ex virgin

Menigo

Olivolja extra virgin PET

Art.nr: 125542

GTIN: 08412859352391

Vår extra virgin olivolja har sitt ursprung från bergen i Cordoba, Andalusien. Den är smakrik med en angenäm fruktighet, lätt gräsig ton och har en pepprig avslutning. En utmärkt spansk olja för varma och kalla rätter, dressingar samt för bakning. I praktisk PET-förpackning på 1 L.

Olivolja extra virgin PET

Olivolja ex virgin

Menigo

Olivolja extra virgin PET

Art.nr: 125540

GTIN: 08412859352384

Vår extra virgin olivolja har sitt ursprung från bergen i Cordoba, Andalusien. Den är smakrik med en angenäm fruktighet, lätt gräsig ton och har en pepprig avslutning. En utmärkt spansk olja för varma och kalla rätter, dressingar samt för bakning. I praktisk PET-förpackning på 2 L.

Raps- och olivoljeblandning PET

Raps och olivolja

Menigo

Raps- och olivoljeblandning PET

Art.nr: 125541

GTIN: 08412859652408

Vår extra virgin raps– och olivolja har sitt ursprung från bergen i Cordoba, Andalusien. En smakrik blandning av oliv- och rapsolja för varma och kalla rätter, dressingar samt för bakning. I praktisk PET-förpackning på 5 L.

Olivolja extra virgin PET

Olivolja ex virgin

Menigo

Olivolja extra virgin PET

Art.nr: 125539

GTIN: 08412859352414

Vår extra virgin olivolja har sitt ursprung från bergen i Cordoba, Andalusien. Den är smakrik med en angenäm fruktighet, lätt gräsig ton och har en pepprig avslutning. En utmärkt spansk olja för varma och kalla rätter, dressingar samt för bakning. I praktisk PET-förpackning på 5 L.

Om Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök - vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern. Menigo ägs av världens ledande foodserviceaktör, Sysco, vilket ger oss tillgång till gedigen erfarenhet och kunskap inom foodservice.

Kontakt

Menigo Foodservice AB
Arenavägen 61, Box 10013
121 26 Stockholm
Tel: 08-722 10 00