Martin & Servera arrangerar seminarium om framtidens restaurangmeny under Almedalsveckan

Läs hela artikeln

Senast på YouTube

Fler videoklipp
Hållbarhet

Hållbarhet

Den goda måltiden är ett uttryck för hur vi vill arbeta. Det handlar naturligtvis om att vi vill leverera varor av bra kvalitet, men också att vi vill kunna förenkla ditt medvetna val genom att erbjuda ett stort utbud av hållbara alternativ. Martin & Servera arbetar enligt fem egna ledstjärnor som var och en på sitt sätt bidrar till den goda måltiden. • Resurseffektiv verksamhet - som handlar om att minska svinn, reducera utsläpp och energiförbrukning. • Hållbart erbjudande - där vi fokuserar på att ge dig ett riktigt bra utbud av till exempel ekologiska och miljömärkta produkter. • Kvalitet och matsäkerhet - som skapar trygghet i hela varuflödet från leverantör via våra lager och därefter ut till din verksamhet. • Hållbar produktion - handlar om att de varor vi säljer ska vara producerade med omsorg om människor, djur och natur, och om hur vi följer upp våra leverantörer. • God arbetsgivare - som rör våra medarbetare, vår organisation och hur vi arbetar tillsammans, för det påverkar också dig som är kund till oss.

Kvalitet

Kvalitet

Vi vill att du som kund ska kunna lita på att det du beställer är det du får – rätt varor av rätt kvalitet. Kvalitet och matsäkerhet är centrala frågor för oss och att kvalitetssäkra sortiment och leverantörer är en del av vårt dagliga jobb. Väl inarbetade rutiner, kontroller och uppföljningar genom hela varuflödet gör att du kan vara trygg med de livsmedel du köper från oss. Vare sig du jobbar inom förskolan, på restaurang eller på sjukhus är vi måna om att du får det du vill ha - säker mat. Det är viktigt för er och det är viktigt för oss.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

2008 införde vi på Martin & Servera en uppförandekod, som gäller såväl våra svenska som utländska leverantörer. Med uppförandekoden vill vi säkerställa att de varor och tjänster vi köper in ligger i linje med vår tro om socialt och miljömässigt ansvar. Hur använder sig leverantörer av antibiotika i djurhållningen? Hur arbetar leverantören för minskad miljöpåverkan? Vi är medvetna om vårt sociala och miljömässiga ansvar och vi arbetar oavbrutet med dessa frågor. Det vill vi att våra leverantörer också gör och då blir uppförandekoden är en naturlig del i våra leverantörssamarbeten. Vi övertygade om att vi gemensamt med våra leverantörer kan bidra till förbättrade arbetsvillkor och miljöansvar.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Kristina Ossmark

Marknadsdirektör Marknadskommunikation
070-644 23 14
Skicka e-post
Kontaktperson

Stefan Calrell

Försäljningschef offentlig marknad
0708-18 30 19
Skicka e-post

Om Martin & Servera AB

Martin & Servera-koncernen är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är en svensk, familjeägd grupp av företag. Företagen i koncernen levererar dagligen drycker, färskvaror, livsmedel, utrustning och tjänster till restauranger, kaféer, barer och storkök över hela Sverige.

Kontakt

Martin & Servera AB
Lindhagensgatan 133
104 25 Stockholm
Tel: 08-722 25 00