Nya kålmixsallader på marknaden!

Nu lanserar vi tre nya kålmixsallader.

Nu lanserar vi tre nya kålmixsallader – Nordisk kålmix (Röd spetskål 40%, Vit spetskål 40%, Grönkål 10%, Frissé 10%), Dagens sallad (Morot 30%, Vitkål 25%, Broccolistam 25%, Rödbeta 15%, Frissé 5%) och Kålsallad (Morot 30%, Vitkål 30%, Rödkål 30%, Grönkål 10%).

- Produktutveckling handlar både om att tillgodose kunders behov och om matglädje. I slutändan ska ju produkten vara god! Att hitta nya smakkombinationer som passar varandra men också övriga maten den ska serveras med är något vi brinner för. De tre senaste kålmixsalladerna är allt detta, smaklig måltid, hälsar Marcus Hellmann på Chef’s Cut.

Dagens sallad, salladsblandning

DAGENS SALLAD

Chef´s Cut

Dagens sallad, salladsblandning

Art.nr: 81157

GTIN: 07340007930119

Dagens sallad en tvättad och färdigskuren mix som passar utmärkt till salladsbuffén, går snabbt att lägga upp och kan med enkelhet dressa upp om så önskas. Strl/snitt 1,5mm.

Kålsallad, kålsalladsblandning

KÅLSALLAD

Chef´s Cut

Kålsallad, kålsalladsblandning

Art.nr: 81159

GTIN: 07340007930102

Tvättad och färdigskuren kålsallad som passar utmärkt till salladsbuffén, går snabtt att lägga upp och kan med enkelhet dressas upp om så önskas. Snitt: morot, vitkål och rödkål 1,5mm, grönkål 5mm.

Nordisk Kålmix, kålmixblandning

NORDISK KÅLMIX

Chef´s Cut

Nordisk Kålmix, kålmixblandning

Art.nr: 81140

GTIN: 07340007930126

Nordisk kålmix, tvättad och färdigskuren kålmix som passar utmärkt till salladsbuffén, går snabbt att lägga upp och kan med enkelhet dressas upp om så önskas. Snitt: 3mm

Om Dole Nordic AB

Tidsbesparing och ekonomisk lönsamhet. Smart och hållbar produktion. Goda och uppskattade råvaror. Det är Chef’s Cut foodservice färdigskurna frukt- och grönsakssortiment. Vi har i över 10 år levererat mat till storkök, restauranger och offentlig sektor. En stor del av vårt sortiment odlas och produceras hos två av Sveriges främsta odlare, Vidinge Grönt och Steglinge Gård. Tillsammans med dessa odlare tillhör vi företagsgruppen Dole Nordic. Chef's Cut är Dole Nordics varumärke mot foodservicesektorn. Dole Nordic är en grupp av frukt- och gröntföretag i Sverige och Danmark. Som en del i Dole plc tillhör vi världens största leverantör av färskvaror. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen.

Kontakt

Dole Nordic AB
Långebergavägen 190
256 69 Helsingborg