Får det lov att vara en fika?

Skapa din egen perfekta portion! Två av våra nyheter kommer nu i generösa längder, vilket ger friheten att själv välja storlek. Klassiska Arraksbollen är äntligen tillbaka i sortimentet!

Tårtor, pajer, längder

Chokladmousse längd

DELICATO

Tårtor, pajer, längder

Tårtor, pajer, längder

Kokostosca längd

DELICATO

Tårtor, pajer, längder

Kondisbitar

Arraksboll Lyx

DELICATO

Kondisbitar

Låt dig inspireras med våra bakverk

Toscabit med chokladgömmma och Brownie havssalt passar både till restaurangkoncept och det perfekta valet till café-fikat

Mjuka kakor

Brownie Havssalt vegansk

DELICATO

Mjuka kakor

Toscabit med chokladgömma

Toscabit med chokladgömma

DELICATO

Toscabit med chokladgömma
Hållbarhet

Hållbarhet

Vi är sedan länge certifierade enligt ISO 14001. Det långsiktiga målet med vårt miljöarbete alltid varit att reducera belastningen på miljön från vår verksamhet och våra produkter. Numera är vårt miljöarbete integrerat i vårt hållbarhetsarbete. Under kommande år kommer vi att arbeta ännu mer aktivt med våra inköp och leverantörsuppföljningar. Vi tittar även på vilka olika märkningar som vi kan visa detta med på produktnivå. Detta är några av flera saker vi arbetar med, andra exempel är mer hållbara förpackningar och minskat svinn i vårt bageri.

Kvalitet

Kvalitet

För oss ingår många delar i begreppet kvalitet – bland annat produktsäkerhet, innehåll, smak, spårbarhet och märkning, men även att vi lever upp till gällande lagar och andra krav. Vårt kvalitetsarbete grundar sig på tydliga rutiner och spårbarhet för att trygga en säker hantering. Livsmedelssäkerhet är en av grundpelarna i vår verksamhet och en av våra högst prioriterade frågor. Delicato blev redan 2007 certifierad för BRC, men valde under 2012 att övergå till FSSC 22000, som även det är en global ISO standard för livsmedelssäkerhet. Bytet gjorde vi eftersom vi anser att FSSC 22000 passar bättre ihop men vår verksamhet och med vår miljöcertifiering då den också är en ISO-standard. FSSC 22000 ställer (precis som BRC) höga krav på ett väl fungerande kvalitetsledningssystem med bland annat riskanalyser genom hela produktions- och varukedjan, införandet av regelbundna kontroller samt förebyggande åtgärder för att minska eller helt ta bort eventuella risker.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Delicato har tydliga etiska riktlinjer som ska påverka hur de anställda förhåller sig till varandra, företaget och omvärlden genom en egen intern uppförandekod. Uppförandekoden grundar sig på vår värdegrund som är själva basen i verksamheten. Även etiska och sociala frågor ingår i vårt hållbarhetsarbete.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Alexandra Rogner

Försäljningschef Foodservice
0730-52 26 13
Skicka e-post
Kontaktperson

Patricia Wiberg

Dabas ansvarig
0730-52 26 46
Skicka e-post
Kontaktperson

Peter Leander

Kommersiell Chef
0734-22 83 77
Skicka e-post

Om Delicato bakverk AB

Delicato är Nordens största tillverkare av konditorivaror. Det har vi blivit tack vare en långsiktig och målmedveten satsning på kvalitet, både när det gäller ingredienser och yrkeskunnande. Vårt sortiment omfattar allt ifrån choklad till tårtor, konditoribitar, kakor och mycket annat. Flera av våra bakverk är idag klassiker, välkända och älskade över hela landet, som t ex Delicatobollen, Punschrullen och Mazarinen.

Kontakt

Delicato bakverk AB
Box 5013
141 05 Huddinge
Tel: 08-603 33 00