Hållbarhet

Hållbarhet

För oss är det en självklarhet att ta ett aktivt val när det gäller hållbarhet och där vi kan bidra med skillnad därför har vi sedan 2015 palmoljecertifikat och medlemskap i RSPO. Vår målsättning är att under 2017 endast ha 100% SG (segregerad) palmolja i våra produkter. Med detta menas att den palmolja som vi använder i våra produkter kommer från certifierade plantager.

Kvalitet

Kvalitet

Brödernas Family Bageri AB innehar FSSC 22000 certifkat för livsmedelssäkerhet, vilket innebär att livsmedelssäkerhet är en av våra högst prioriterade frågor. Vi är mycket noggranna med att kvalitetssäkra våra produkter från råvara till färdig produkt bl a så använder vi oss av sensoriska bedömningar för att säkerställa produkternas kvalitet i form av utseende, smak, lukt och konsistens. Utöver det är våra produkter även GMO-fria (ej genmodifierade). Alla ingående ingredienser kontrolleras noga innan de godkänns för användning i våra produkter.

Socialt ansvar

Socialt ansvar

Vi arbetar ständigt med att ha ett ansvarsfullt agerande i sociala, etiska och miljömässiga frågor. I vår Uppförandekod finns riktlinjer för hur vi ska arbeta på ett etiskt, socialt och miljömässigt riktigt sätt. Vi tar även ett socialt och miljömässigt ansvar i leverantörskedjan med vår Leverantörsuppförandekod som är utformad enligt FN:s Global Compact principer och OECD:s riktlinjer. Vår leverantörsuppförandekod gäller för alla leverantörer som vi samarbetar med och anger tydliga förväntningar vad gäller miljö, socialt ansvar och affärsetik. Koden är en integrerad del av inköpsprocessen och ingår i alla leverantörsavtal.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

George Moussally

VD/försäljning
0708220298
Skicka e-post

Om Brödernas Family Bageri AB

Brödernas Family Bageri AB har sedan starten år 2000 levererat bakverk och bröd inom Storstockholm till hotell, restauranger och caféer. Företaget ägs av tre bröder som har som mission att förena det bästa av två världar, hembageriets känsla för utseende, smak och industribageriets leveranssäkerhet samt livsmedelssäkerhet. Under sitt varumärke Crebon återfinns djupfrysta premiumprodukter. Allt ifrån stenugnsbakat surdegsbröd till pajer, muffins, cheesecake mm. Allt bakas i bageriet som är beläget i Järfälla där fokus ligger på hantverket, kvaliteten, råvarorna och kärleken till det goda. Företaget är FSSC 22000 certifierad och innehar även palmoljecertifikat.

Kontakt

Brödernas Family Bageri AB
Åkervägen 3
177 41 Järfälla
Tel: 08-643 08 80