Arvid Nordquist blir ny samarbetspartner till CONVENDUM

Arvid Nordquist blir ny samarbetspartner till CONVENDUM

CONVENDUM har valt Arvid Nordquist som kaffe- och te-leverantör till alla Coworking spaces i Stockholm och Göteborg.

Det är ingen hemlighet att en bra paus är en av de viktigaste faktorerna för att du ska trivas på jobbet och orka göra ett bra jobb hela arbetsdagen. Och vad är en fi­kapaus utan ett gott premiumkaffe?

CONVENDUM är Sveriges ledande Coworking aktör och etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces och Living i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms.

- Vi är väldigt glada över vårt framtida samarbetsavtal med Arvid Nordquist Kafferosteri. Vi ser samarbetet som en stor möjlighet för oss att erbjuda en premiumupplevelse av ett kaffe för våra medlemmar och externa gäster. Arvid Nordquist är mycket mer än en kopp kaffe där smak, kvalitet och hållbarhet står i fokus, säger Lena Togay, Food & Beverage Manager på CONVENDUM.

Kaffet kommer att serveras på CONVENDUMs svenska kontor i Stockholm och Göteborg. Arvid Nordquist och CONVENDUM genomförde tillsammans blindtester på flera av CONVENDUMs kontor där de gemensamt röstade fram Arvid Nordquists senaste kaffesort Chef’s Blend, en produkt framtagen tillsammans med Svenska Kocklandslaget.

- Vi är väldigt glada över att CONVENDUM valt Arvid Nordquist som sin kaffeleverantör. Vid första besöket i CONVENDUMs lokaler fick jag en härlig känsla av premiumkvalité rakt igenom. Därmed en perfekt miljö att avnjuta en god kopp kaffe från Arvid Nordquist Kafferosteri. Vi vet att kaffet kommer att bidra till goda kaffestunder för CONVENDUMs medlemmar, säger Jacob Cronehag, Försäljningschef på Arvid Nordquist.

Arvid Nordquists strävan är och har alltid varit att erbjuda kunder stora smakupplevelser och kvalitetsprodukter – och samtidigt göra sitt yttersta för att möta morgondagens behov, förbättra villkoren för människor och att minimera miljö- och klimatpåverkan. Företaget styr mot förnybara energikällor och material, arbetar mot att minska uttaget av resurser och väljer att arbeta med leverantörer som har hållbarhetscertifierade produkter eller tredjeparts verifierad hållbarhetsarbete och/eller klimatmål.

Läs mer om kaffesorten Chef’s Blend här:

https://www.arvidnordquist.se/kaffe-professional/inspiration/kaffepamenyn/

Arvid Nordquist Out of Home

Arvid Nordquists försäljningskanal Out of Home riktar sig till verksamheter inom restaurang och café, Vending, Office Supply, Industry, Travel & Retail. Våra samarbetspartners är återförsäljare och grossister inom dessa kanaler – partners där vi har ett nära samarbete och vi tillsammans utvecklar affärer. Hos Arvid Nordquist innebär Out of Home en stor portfölj av både våra egna och andras varumärken inom kaffe & te, vin & öl, livsmedel och non food. Vi har en rikstäckande säljkår där alla är specialister inom sitt produktområde och har en stor passion för mat och dryck.

Kontaktuppgifter Arvid Nordquist Out of Home

Jacob Cronehag, Försäljningschef Foodservice Arvid Nordquist

070 799 52 90, jacob.cronehag@arvidnordquist.se

Ina Bråsäter, Nordic Channel Marketing Manager Arvid Nordquist

073 944 16 98, ina.brasater@arvidnordquist.se

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Ina Bråsäter

Nordic Channel Marketing Manager
0739441698
Skicka e-post

Om Arvid Nordquist HAB

Arvid Nordquist HAB är en kaffeproducent och nordiskt sälj- och marknadsföringsbolag för egna och andras varumärken inom områdena kaffe & te, vin & öl, livsmedel och non food.

Kontakt

Arvid Nordquist HAB
Box 1285
171 25 Solna
Tel: 08-799 18 00