Nyhet - Lindahls Proteinyoghurt Skogsbär

Vi lanserar nu en ny smak i Lindahls yoghurt familj - Lindahls Protein Yoghurt Skogsbär. En krämig och god yoghurt med högt proteininnehåll. Laktosfri och utan tillsatt socker. Tillverkad i Sverige av svensk mjölk från gårdar med de högsta kraven på god djuromsorg.

Protein Yoghurt Mango/Passion

Protein Yoghurt Mango/Passion

Lindahls

Protein Yoghurt Mango/Passion

Art.nr: 54851

GTIN: 07310867548519

Protein Yoghurt Mango/Passion är en krämig och god yoghurt med högt proteininnehåll, 5g. Laktosfri och utan tillsatt socker. Tillverkad i Sverige av svensk mjölk från gårdar med de högsta kraven på god djuromsorg.

Proteinyoghurt Skogsbär

Proteinyoghurt Skogsbär

Lindahls

Proteinyoghurt Skogsbär

Art.nr: 54855

GTIN: 07310867548557

Protein Yoghurt skogsbär är en krämig och god yoghurt med högt proteininnehåll, 5g. Laktosfri och utan tillsatt socker. Tillverkad i Sverige av svensk mjölk från gårdar med de högsta kraven på god djuromsorg.

Protein Yoghurt Jordgubb

Protein Yoghurt Jordgubb

Lindahls

Protein Yoghurt Jordgubb

Art.nr: 54850

GTIN: 07310867548502

Protein Yoghurt Jordgubb är en krämig och god yoghurt med högt proteininnehåll, 5g. Laktosfri och utan tillsatt socker. Tillverkad i Sverige av svensk mjölk från gårdar med de högsta kraven på god djuromsorg.

Om Skånemejerier Storhushåll AB

Vi är ett företag med hjärtat i det skånska jordbrukslandskapet, den närproducerade mjölken och vår sedan mer än 50 år välkända kvalitetsstämpel Skånemejerier. Vi är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige och en pigg och hungrig utmanare på den nationella marknaden. Skånemejerier Storhushåll är specialiserade på det professionella kökets förutsättningar och behov och utvecklar kontinuerligt vårt sortiment i samarbete med skickliga kockar, kostchefer och inköpare. Vi erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och ett brett sortiment av både svenska och importerade produkter. Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejerivaror med mjölk från bönder i Skåne och södra Sverige som sätter kornas hälsa och välmående i fokus. Varumärket Skånemejerier är en garanti för att mjölkråvaran är 100 % svensk. Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är Skånemejerier Storhushåll den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservice-marknaden. Med Bravo och Lindahls erbjuder vi marknadsledande sortiment inom juice- och kvargprodukter.

Kontakt

Skånemejerier Storhushåll AB

205 03 Malmö
Tel: 040-31 39 00