Nyhet - Bravo Jubileumsjuice

Nu när Bravo nu firar 50 år vill vi erbjuda något som påminner om fina ögonblick vi har fått uppleva hittills. För att markera jubileet lanserar Bravo en jubileumssmak i form av en ”limited edition”: Bravo Jubileumsmix. Mixen innehåller en blandning av storsäljarna apelsin, äpple och tropisk, med en mandarin-twist. På marknaden vecka 7 fram till vecka 35, 2023.

Bravo är Sveriges mest sålda juice. Vartannat svenskt hushåll handlar Bravo, var tredje juice som lämnar hyllan är en Bravo, och det säljs en Bravo per sekund dygnet runt, året runt. Bravos historia sträcker sig tillbaka till 1973 då varumärket grundades. Det började med apelsinjuice, och därefter följde äppeljuicen i mitten av 70-talet. Med åren har sortimentet växt och innefattar nu 21 juicer utan fruktkött i olika format, fyra juicer med fruktkött och fyra smoothies. Gemensamt för alla är att de innehåller 100 procent frukt och bär, inget tillsatt socker eller andra tillsatser.

Varumärket Bravo ägs av Skånemejerier. Läs gärna mer här:

Jubileumsjuice

BRAVO

Jubileumsjuice

Art.nr: 56425

GTIN: 07310867564250

Bravo fyller 50 år! Njut av Bravo jubileumsjuice med en frisk blandning av bl a apelsin, mandarin, mango, bananpuré, ananas, passionsfrukt, papaya puré och kiwi. Bravo är juice så som juice ska vara, 100 % naturlig, utan tillsatt socker eller andra tillsatser. Bravo är dessutom Sveriges största juic...

Om Skånemejerier Storhushåll AB

Vi är ett företag med hjärtat i det skånska jordbrukslandskapet, den närproducerade mjölken och vår sedan mer än 50 år välkända kvalitetsstämpel Skånemejerier. Vi är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige och en pigg och hungrig utmanare på den nationella marknaden. Skånemejerier Storhushåll är specialiserade på det professionella kökets förutsättningar och behov och utvecklar kontinuerligt vårt sortiment i samarbete med skickliga kockar, kostchefer och inköpare. Vi erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och ett brett sortiment av både svenska och importerade produkter. Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejerivaror med mjölk från bönder i Skåne och södra Sverige som sätter kornas hälsa och välmående i fokus. Varumärket Skånemejerier är en garanti för att mjölkråvaran är 100 % svensk. Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är Skånemejerier Storhushåll den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservice-marknaden. Med Bravo och Lindahls erbjuder vi marknadsledande sortiment inom juice- och kvargprodukter.

Kontakt

Skånemejerier Storhushåll AB