Vi relanserar Sous Vide

Vi relanserar Sous Vide

Varför är Sous Vide så bra?

Jämn kvalitet gör att det blir lika varje gång

Eftersom vi tillagar våra utvalda köttdetaljer på exakt samma sätt enligt en noga utarbetad process blir alla bitar lika bra, varje gång. Det gör att du kan känna dig trygg i köket.

Lätt att beräkna portionsstorlek

Till skillnad mot råa köttdetaljer är svinn i form av puts och krympning i stort sett obefintlig med sous vide. Det här innebär att du enkelt kan beräkna portionsstorlek.

Spar tid, energi och pengar

Produkten är färdiglagad och ska bara värmas innan servering, vilket håller nere din elkonsumtion. Ska du servera många kan du enkelt värma på köttet i ett vattenbad. Är det mindre beställningar kan du med fördel portionera upp och snabbt steka köttet på stekbordet, eller lägga upp i smörade bleck och värma på lite försiktigt.

Många detaljer finns dessutom färdigskivade vilket spar ytterligare tid. Gemensamt för alla sous vide-produkter är att de är färdiga att servera och de tål varmhållning, vilket innebär minimalt svinn.

Tidsfaktorn är en stark anledning

Köttet är färdiglagat så du kan lätt kalkylera tidsåtgången. Den ska värmas upp till ett visst gradantal, sedan är den klar att serveras. Det innebär en minimal arbetskostnad per servering.

Enkelheten skapar möjligheter

Sous vide fungerar i alla kök. Om det finns begränsningar, exempelvis gamla ugnar, som gör att man inte kan tillaga kött på ett sätt som ger rätt resultat, då är sous vide perfekt. Det kan också vara så att man inte har tillstånd att hantera råa produkter i köket. Det är inte helt ovanligt idag att uppvärmning är tillåtet men inte tillagning. Då är färdiglagad sous vide en smart lösning.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Fredrik Svärd

Field Sales Manager
0733166756
Skicka e-post

Om HKScan Sweden AB

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken.Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

Kontakt

HKScan Sweden AB