Vegetariska produkter från Scan av svenska råvaror

Vem hade väl kunnat gissa att vårt senaste gäng produkter skulle vara vego! Vi är stolta över att presentera vår vegomat producerad på råvaror från svenska gårdar. Prova våra vegobullar eller vår vegokorv. Bland våra nyheter finns något för alla, både till vardag och fest!

Våra vegetariska rätter är egentligen precis som alla våra andra produkter, helt bestående av svenska råvaror utav finaste kvalité. För oss var detta något vi inte ville tumma på när vi tog fram våra vegetariska produkter. Resultatet blev något helt nytt i igenkänningsbara former som korv och bullar, producerade av proteinrika åkerbönor och ärtor, smaksatta med raps och svenska örter.

Rätterna hjälper dig laga enkla vegetariska recept som såväl inbitna korv- och köttbulleälskare kommer vilja äta om och om igen. Det bästa är att rätterna går snabbt att tillaga utan att tumma på kvalité och innehåller nyttigt protein från svenska gårdar.

Så oavsett du är flexitarian, lakto-ovo-tarian, stockholmsvegetarian eller karnivor passa på att prova något nytt!

Vegokorv

Scan

Vegokorv

Art.nr: 601699

GTIN: 07300201714007

Scan Vegokorv är en ovo-vegetarisk korv gjord på en bas av svenska ägg och rapsolja. Vegokorven är klassiskt kryddad med bl.a. ingefära, muskot och svartpeppar. Sökord: Vego, vegetarisk Korvskinn: Geleringsmedel (E407), vatten, stabiliseringsmedel (E422), stärkelse. Vikt/St: 55g Antal/Frp: 30st Anta...

Vegofärs

Scan

Vegofärs

Art.nr: 299030

GTIN: 07300299030003

Scan Vegofärs är en finmald vegansk färs gjord på svensk åkerböna, svensk gråärt och rapsolja. Färsen har en mild, nötig smak och ett härligt tuggmotstånd. Passar utmärkt i en hemlagad pasta bolognese eller som ingrediens i lasagne, tacos eller enchiladas.

Vegobullar

Scan

Vegobullar

Art.nr: 293759

GTIN: 07300293759009

Scans Vegobullar är gjorda på en bas av svensk åkerböna och gråärt. Bullarna är varsamt kryddade med bl.a. salt, svartpeppar och persilja för att få en riktigt rund och god smak. Prova gärna att servera dem med en mustig tomatsås, nykokt pasta och mozzarella eller lite riven parmesan. Friterade i ra...

Vego Middagskorv

Scan

Vego Middagskorv

Art.nr: 621956

GTIN: 07300201979000

Scan Vego Middagskorv är en ovo-vegetarisk korv gjord på en bas av svenska ägg och rapsolja. Korven är varsamt kryddad med bl.a. lök, ingefära, koriander, muskot och vitlök. Går utmärkt att steka i skivor, strimla eller tärna. Ett perfekt vegetariskt alternativ till traditionell falukorv.

Om HKScan Sweden AB

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken.Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

Kontakt

HKScan Sweden AB