Pärsonligt Vego

Ett perfekt vegetariskt alternativ på mackan, till frukost, lunch eller utflykt

På Pärsons tycker vi att alla är värda ett riktigt gott och pärsonligt pålägg på mackan. Både de som bestämt sig för att inte äta kött alls och de som vill göra det lite mer sällan. Därför erbjuder vi härligt smakrika vegopastejer och vegoskivor med smak av Tomat & Basilika och Original. Kort sagt ett komplett utbud för dig som vill kunna göra en riktigt god vegofrukostmacka eller vegomellis, varje dag eller ibland. Gott och nyttigt!

Vegopastej skogssvamp

Vegopastej skogssvamp

Pärsons

Vegopastej skogssvamp

Art.nr: 8871

GTIN: 07330797088718

Pärsons Vegopastej Skogssvamp är ett krämigt bredbart pålägg av 40% vita bönor, smaksatt med kantarell och karljohansvamp. Pastejen är helt vegansk, berikad med järn och vitamin B12 samt rik på protein och fibrer. Smakar gott på smörgås eller i en mättande wrap.

Vego Tomat och Basilika

Vego Tomat och Basilika

Pärsons

Vego Tomat och Basilika

Art.nr: 77601

GTIN: 07330797077606

Pärsons Vegoskivor Tomat & Basilika är ett ovo-vegetariskt (äggbaserat) färdigskivat smörgåspålägg. Skivorna är varsamt kryddade med tomat och basilika för att få en riktigt rund och god smak med tydlig karaktär. Ett perfekt vegetariskt alternativ på mackan, till frukost, lunch eller utflykt!

Vego Original

Vego Original

Pärsons

Vego Original

Art.nr: 77621

GTIN: 07330797077620

Pärsons Vegoskivor Original är ett ovo-vegetariskt (äggbaserat) färdigskivat smörgåspålägg. Skivorna har en mild och rund smak och är varsamt kryddade med bl.a. koriander, ingefära och lök. Ett perfekt vegetariskt alternativ på mackan, till frukost, lunch eller utflykt!

Om HKScan Sweden AB

HKScan är den ledande experten på kött i Norden. Vi säljer, marknadsför och producerar ansvarsfullt producerade, högkvalitativa gris-, nöt-, fjäderfä- och lammprodukter, förädlade köttprodukter samt färdigmat under starka varumärken.Våra kunder finns i sektorerna detaljhandel, livsmedelstjänster, industri och export och våra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. HKScans nettoomsättning uppgår till 2,1 miljarder euro och koncernen har cirka 7 700 anställda, vilket gör HKScan till ett av Europas ledande köttföretag.

Kontakt

HKScan Sweden AB
Box 30233