Tacobiffar och Kebabnuggets: En smakupplevelse för alla åldrar

Upptäck våra läckra Tacobiffar och Kebabnuggets, två veganska favoriter som kombinerar härlig smak med hög näringskvalitet. Perfekt kryddade och fyllda med protein, dessa rätter är inte bara goda utan också näringsrika.

Våra Tacobiffar och Kebabnuggets är en smakexplosion av kryddor, balanserade för att passa alla åldrar. De är helt veganska och rika på protein, vilket gör dem till ett utmärkt val för en hälsosam och hållbar måltid.

Tacobiffarna är perfekta att servera med en fräsch sallad, i en taco, eller som en del av en wraps. Kebabnuggets är perfekta till Polarbröds pitabröd tillsammans med en fräsch sallad. 

Vegetariskt

Tacobiff Vegetarisk Glutenfri

Tasty Allt Det Goda

Vegetariskt

Art.nr: 7672

GTIN: 17350041276729

Vegansk biff med en välavstämd och god tacokryddning som är spröd och krispig med Glutenfri panering. 60g/st Ligger totalt 67st/krt Gjort på svenskodlad gulärta.

Vegetarisk

Kebabnuggets vegetarisk GF 20g

Tasty Allt Det Goda

Vegetarisk

Art.nr: 7671

GTIN: 17350041276712

Veganska nuggets som är producerad i Sverige med en välavstämd, god kebabkryddning med en spröd, krispig panering. Glutenfri och gjord på svensk gul ärta.

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB
Isafjordsgatan 5
164 40 Stockholm
Tel: 08-672 07 50