Morotskaka

Underbart god och saftig morotskaka med rena smaker, toppad med glasyr. Förskurna portionsbitar för enkel, hygienisk hantering utan spill. Varje tårta innehåller 15 härliga bitar.

Det var en äppelkaka som kom att lägga grunden till Erlenbachers stora framgång med många prisvinnande produkter.

Condito-bakverken bakas av Erlendbacher och ända sedan starten 1972 har en kompromisslös kvalitet på råvaror varit basen som hela produktionen har vilat på. En produkt från Erlenbacher får bara innehålla det bästa. Kontrollen av alla utvalda odlare i olika delar av världen är rigorös och tack vare nära och långa samarbeten säkerställs att råvarorna håller högsta klass. Som ett exempel på detta är att alla äpplen till Conditos goda äppelkaka alltid kommer från samma odlare i Tyskland och Sydtyrolen för att kvaliteten och smaken alltid ska vara den samma.

Morotskaka Glutenfri

Morotskaka

CONDITO

Morotskaka Glutenfri

Art.nr: 8110079

GTIN: 04004311400791

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB
Isafjordsgatan 5
164 40 Stockholm
Tel: 08-672 07 50