Chili snacks vegan

Chili snacks vegan

Det perfekta fingerfood med en spröd, krispig panering med en krämig lagom het fyllning. Produkten är helt vegan och produceras i Sverige. Snabb och enkel tillagning i fritös eller ugn.

Tasty började med tre ord: Allt det goda. Vi ville så mycket mer än det självklara att vår mat skulle smaka gott. Vi ville att den skulle vara god mot vår jord och våra djur. Klimatsmart och hållbar för att vara med och bidra till en bättre värld. Omsorgsfullt tillagad för att bli en del av en måltid för alla sinnen. Vi ville bjuda på både mat- och smakglädje. Nu är Tasty här med de första sex produkterna. Och det kommer snart fler. Smaklig måltid! 

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Olle Eriksson

Media
070-609 02 95
Skicka e-post
Kontaktperson

Jessica Häll

Sälj-marknad-order/reception
070-962 21 65
Skicka e-post

Om Säljpartner Häll & Co AB

Säljpartner Häll & Co är ett säljbolag med fokus på Restaurang och Storköksmarknaden. Vi som arbetar på Säljpartner har lång och väldokumenterad erfarenhet från branschen. Vi vet vilka kvalitetskrav som gästerna ställer och vi vet vad som krävs för att en produkt ska nå framgång på marknaden. Vår rikstäckande säljkår gör mer än 6000 säljbesök varje år. Vi är den säljande länken som hjälper våra kunder och uppdragsgivare att nå framgång.

Kontakt

Säljpartner Häll & Co AB
Isafjordsgatan 5
164 40 Stockholm
Tel: 08-672 07 50