Stillahavskummel

Sprödbakad eller tärnad

Smaken av stillahavskummel jämförs ofta med torsk eller kolja, eftersom de tillhör samma fiskfamilj.

​Kummel är en härlig matfisk. Efter tillagning syns köttet tydligt i fina, stora flingor.

Stillahavskummel är MSC-certifierad och kommer från hållbara och miljövänliga fisken - och fångas som alltid utan bomtrål.

Stillahavskummel finns i en krispigt bakad version och i naturliga tärningar.

Den panerade Stillahavskummeln på 120 g har en krispig och knaprig yta som bevarar köttets saft och smak. Den härliga och krispiga smaken från den fina paneringen kompletterar köttets naturliga och milda smak mycket väl (54% fisk). Perfekt för många typer av serveringar; buffé, portionsrätter eller take-away.

Kummeln är förstekt; tillagas direkt från frysen; i ugn (20 min. vid 200C). Snabb och enkel hantering.

De 7 g stora kuberna av Stillahavskummel har ett brett användningsområde i köket. Använd dem i olika soppor och gratänger. Lätt att dosera utan svinn. Färdiga att använda direkt från frysen.

Stillahavskummel sprödbakad

ROYAL GREENLAND

Stillahavskummel sprödbakad

Art.nr: 154054121

GTIN: 05740301203742

​Sprödbakad Stillahavskummel (Merluccius productus), 120 g styck (54% fisk), MSC-certifierad fisk. Fångad med trålare i nordöstra Stilla havet (FAO 67). De fina, enhetliga bitarna är skurna av filéblock (trapetsform) och styckfrysta. Fin och bra råvara med ursprung i USA. Kummel är en fantastisk ma...

Stillahavs Kummeltärningar MSC

ROYAL GREENLAND

Stillahavs Kummeltärningar MSC

Art.nr: 135074008

GTIN: 05740301210764

Stillahavs kummeltärningar, MSC, 7g, (Merluccius productus)​ Fångad med trålare i nordöstra Stilla havet (FAO 67).​ Produkten är All natural och Nyckelhålsmärkt. De fina, enhetliga tärningarna (rektangulära) är skurna av filéblock och styckfrysta. Fin och bra råvara med ursprung i USA. ​ Stillahavsk...

Om Royal Greenland Sweden AB

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sweden AB