ÖSTERSJÖ fiskfiléer: Bekväm foodservice utan kompromisser

ÖSTERSJÖ fiskfiléer: Bekväm foodservice utan kompromisser

På Royal Greenland har vi utökat vårt sortiment av panerad fisk med ÖSTERSJÖ fiskfiléer. En nyhet som är lite utöver det vanliga – både när det gäller smak, kvalitet och bekvämlighet.

Panerad fisk är inte bara panerad fisk, och det är vår nyhet ÖSTERSJÖ fiskfiléer ett bra exempel på. Produkten är särskilt framtagen för professionella inom foodservice och förenar smak, kvalitet och bekvämlighet i en högre enhet.

ÖSTERSJÖ fiskfiléer görs av flundra som fångas i Östersjön. Fisken fångas i säsong från höst till januari, då kvaliteten är som bäst och fisken har en frisk, fyllig och rund smak med saftig konsistens.

Det som verkligen skiljer ÖSTERSJÖ fiskfiléer från andra sorters panerad fisk är själva paneringen. Förutom att filéerna har en fiskandel på hela 70 % och endast 30 % panering är de klassiskt panerade med ägg och grovt veteströbröd. Det grova veteströbrödet gör filéerna extra spröda – en sprödhet som håller och gör dem extra lämpliga för bland annat take-away, danska stjärnskott, fish’n chips och liknande. Produkten är därmed ett perfekt alternativ till hemlagad panering och en enkel och bekväm lösning som inte kompromissar med vare sig smak eller kvalitet.

Fisken fångas i säsong och är, precis som alla våra andra flundror, inte fångade med bomtrål. Bomtrål är en fångstmetod som det pratas mycket om numera eftersom den bland annat misstänks skada havsbotten.

Östersjöfiskfiléer finns i tre storlekar: 45–70 g, 70–100 g och 100–130 g.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Helene Jartsell

Key Account Manager - Foodservice
+46 70 306 6116
Skicka e-post
Kontaktperson

Lena Frankoni

Account Manager - Foodservice
+46 70 028 3989
Skicka e-post
Kontaktperson

Camilla Kadziolka

Anbudsansvarig
+46 040-237880
Skicka e-post
Kontaktperson

Anders Sjöbeck

Regional Account Manager, Foodservice
+46 70 238 3334
Skicka e-post
Kontaktperson

Patrik Eklund

Regional Account Manager, Foodservice
+46 70 370 1140
Skicka e-post

Om Royal Greenland Sverige

Royal Greenland är ett vertikalt integrerat företag med en mängd kompetenser, kulturer, kunnande och samlad erfarenhet till sitt förfogande. Royal Greenland erbjuder vildfångade fisk- och skaldjursprodukter från Nordatlanten och Norra ishavet till konsumenter runt om i världen.

Kontakt

Royal Greenland Sverige
Jägersrovägen 151C
213 75 Malmö

https://www.royalgreenland.com/se/foodservice/
customerservicesweden@royalgreenland.com