Dafgårds fortsätter stötta Barncancerfonden

Dafgårds fortsätter stötta Barncancerfonden

I höstas inledde Dafgårds ett samarbete med Barncancerfonden för att bidra till kampen mot cancer.

I höstas inledde Dafgårds ett samarbete med Barncancerfonden för att bidra till kampen mot cancer. För varje såld förpackning av "Familjens", Grekiskt Lantbröd och Italienskt Surdegsbröd har en del av försäljningen gått direkt till Barncancerfonden. Dessutom startade vi en egen insamling där man har kunnat skänka ett valfritt bidrag. Köket i Källby skänkte i slutändan 250 000 kronor.

Det är inte bara goda smaker som ligger oss varmt om hjärtat utan även att göra gott. Att vara med och stötta kampen mot barncancer har varit väldigt givande för oss på Dafgårds. Vi är glada över att kunna meddela att vi planerar att fortsätta vårt samarbete med Barncancerfonden även under hösten 2024, säger Matilda Ward, marknadschef.

Vi vill tacka alla våra konsumenter för deras stöd genom att köpa våra produkter och därigenom bidra till god sak. Vi är också tacksamma mot butikerna som har hjälpt oss att sprida budskapet, och självklart vill vi rikta ett stort tack till Barncancerfonden för deras viktiga arbete.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Dafgårds

Växel
0510-84500

Kontakt

Gunnar Dafgård AB

531 82 Källby
Tel: 0510-845 00