Prinskorv och Pannburgare!

Guldfågeln kommer nu med två nyheter – Prinskorv med naturtarm och Pannburgare. Båda tillverkade av kyckling som är född, uppvuxen och förädlad i Sverige.

Kycklingprinskorv med naturtarm

Vi har tagit fram en kycklingprinskorv med naturtarm som har perfekt tuggmotstånd och bra ”knäpp” i bettet. Funkar både till traditionellt julbord som till brunch eller plockmat.

Pannburgare

Vi har även tagit fram en färdigstekt Pannburgare av kyckling, ett bra alternativ till hamburgare som är lätt att variera med olika tillbehör och såser och snabbt blir en favorit för både stora och små.

Prinskorv

Prinskorv av kyckling, naturtarm

GULDFÅGELN

Prinskorv

Art.nr:

GTIN: 07313940095115

Prinskorv av kyckling med naturtarm, som gör att korven har tuggmotstånd och ett bra "knäpp". Korven har är kryddad så den har en klassisk smak. För bästa resultat stek korven i panna eller i ugn. Passar utmärkt på frukostbuffén, brunch eller att serveras som lunch. Guldfågelns kyckling är alltid ...

Kycklingburgare

Pannburgare av kyckling

GULDFÅGELN

Kycklingburgare

Art.nr:

GTIN: 07313940095153

Färdigstekt pannburgare av kyckling, lätt att variera med olika tillbehör och såser. Perfekt att servera som hamburgare!

Om Guldfågeln AB

Guldfågeln AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller svenskproducerad kyckling av högsta kvalitet. Vi har tillverkning i Mörbylånga på södra Öland och i Falkenberg.

Kontakt

Guldfågeln AB
Box 969
391 29 Kalmar
Tel: 0485-495 00