Sommarmat från IDA Storkök

Sommaren är här! Sommarens höjdpunkter är ofta grillningar och grillbufféer. Till grillade rätter kan vi erbjuda ett snabbt och smidigt tillbehör. Färdig potatissallad och bearnaisesås från IDA storkök gör det möjligt att spara tid och arbete i köket. Högkvalitativa, färdiga alternativ som är redo att serveras på ett ögonblick. 

Till sommarens fester

Till kallskuret på studentskivan, bröllopet eller födelsedagsfesten i sommar är IDA potatissallad det givna valet. Potatissallad är en praktisk och enkel rätt som är perfekt för att komplettera smakerna och erbjuda variation vid kallskuret och bufféer. Med en klick Bearnaisesås vid sidan blir det pricken över i:et. 

Potatissallad

Potatissallad Special

IDA Storkök

Potatissallad

Art.nr: 24293

GTIN: 07331540242937

Krämig potatissallad baserad på vätternpotatis som blandas med creme fraiche och smakrika kryddor.

Bearnaisesås

Bearnaisesås Original

IDA Storkök

Bearnaisesås

Art.nr: 24233

GTIN: 07331540242333

Det självklara valet till en fin köttbit eller som topping på pizzan. Gluten-, laktos- och sojafri.

Potatissallad

Potatissallad Original

IDA Storkök

Potatissallad

Art.nr: 24003

GTIN: 07331540240032

Baserad på tärnad vätternpotatis och äkta majonnäs. Passar utmärkt till kallskuret kött i olika former.

Om GG Handel AB

GG Handel i Skara AB importerar och distribuerar livsmedel från utvalda leverantörer i Europa och övriga världen. Vi säljer också produkter från svenska livsmedelsproducenter såväl inom vår koncern som externa leverantörer. Vi ingår sedan 2014 i en privatägd Europeisk livsmedelskoncern, Wernsing Food Family som är ett familjeägt företag i andra generationen. Wernsing kan stoltsera med att ha tillgång till cirka 50 egna fabriker i 9 europeiska länder. Inom vår koncern jobbar vi med högt ställda krav på foodsafety, smak och kvalitet på våra livsmedel. Vi har även högt ställda krav avseende efterlevnad av lagar, regler, och föreskrifter. Vi arbetar med miljömedvetenhet, långsiktighet, professionalism och hög serviceanda i sinnet för att svara upp mot konsumenters och kunders krav på oss, våra leverantörer samt våra produkter. Våra ledord är Ursprunget, Engagemanget, Smaken och Råvaran. Vi levererar helt enkelt mat på goda grunder.

Kontakt

GG Handel AB
Kampetorpsgatan 4
532 37 Skara
Tel: 0511-244 00