Smör med Sydesalt

Thise Smör med Sydesalt är tillverkat av fullsyrad grädde som kärnas i smörkärna. Syrningen tar cirka 20 timmar. Färgen är vackert gul och sydesaltet ger en spröd, krispig och delikat smakupplevelse.

Syrad grädde är just syrad, vilket innebär att den har en syrlig smak som ger en smakhöjande effekt och rätt smakbalans. Syrad grädde har också en krämigare konsistens.

Mariager Sydesalt är en naturprodukt – ett ursalt som uppstod för 250 miljoner år sedan. Redan på medeltiden kokades saltvatten i kokande hyddor likt den i Mariager. Kokningen sker i stora järnkärl där saltvatten kokas för hand över öppen eld så att endast saltkristallerna blir kvar.

Smör Sydesalt rulle ekologisk

Smörrulle

THISE

Smör Sydesalt rulle ekologisk

Art.nr: 118

GTIN: 05701975304883

Smör med sydesalt är tillverkat av fullsyrad grädde som kärnas i smörkärna. Syrningen tar cirka 20 timmar. Färgen är vackert gul och sydesaltet ger en spröd, krispig och delikat smakupplevelse. Syrad grädde är just syrad, vilket innebär att den har en syrlig smak som ger en smakhöjande effekt och r...

Om B&P Handelskompagni AB

B&P Handelskompagni är ett privatägt livsmedelsföretag som grundades 1997. Redan från start fanns en vision att i god samarbetsanda med de bästa tillverkarna inom sin nisch, producera och saluföra ekologiska och tillsatsfria livsmedel till den svenska marknaden. Trots skepsis från omgivningen om ekologins ” vara eller inte vara ” fanns det aldrig några tveksamheter att driva affärsidén vidare. Tiden den går. Idag är det mer än tjugofem år senare och vår vardag ser helt annorlunda ut. Människor är medvetna om vad de stoppar i sig och ekologi har inte längre ett nostalgiskt skimmer över sig. Numera är det en självklarhet att det ska finnas ekologiska och tillsatsfria livsmedel att tillgå. B&P Handelskompagni är glada över att ha varit med och bidragit till att marknaden ser ut så idag och att vi med stor samlad kunskap och erfarenhet är en bättre partner att förse den svenska marknaden med goda livsmedel.

Kontakt

B&P Handelskompagni AB
Vitsandsvägen 76