Blå Grubé gruvlagrad ekologisk

Blå Grubé gruvlagrad ekologisk

Blå Grubé är en blåmögelost med unik smak och karaktär präglad av lagringstiden i de underjordiska gruvorna. Den konstanta temperaturen på runt + 8°C och en luftfuktighet på nästan 98 % skapar idealiska förhållande för lagring och utvecklar smaker som inte kan skapas under normala lagringsförhållanden.

Blå Grubé är i grund och botten en förädlad variant av Blå Kornblomst. Smaken är djup, fyllig och pikant. Konsistensen är mjuk och härligt krämig. Färgen är vit till gulaktig och små oregelbundna hål förekommer i snittytan.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Bosse Esbjörnsson

VD
+46 708 10 30 10
Skicka e-post
Kontaktperson

Greycy Hansen

Marknadschef
+ 46 40 680 34 83
Skicka e-post
Kontaktperson

Frida Nilsson

Ekonomi
+46 560 688 718
Skicka e-post

Om B&P Handelskompagni AB

B&P Handelskompagni är ett privatägt livsmedelsföretag som grundades 1997. Redan från start fanns en vision att i god samarbetsanda med de bästa tillverkarna inom sin nisch, producera och saluföra ekologiska och tillsatsfria livsmedel till den svenska marknaden. Trots skepsis från omgivningen om ekologins ” vara eller inte vara ” fanns det aldrig några tveksamheter att driva affärsidén vidare. Tiden den går. Idag är det mer än tjugo år senare och vår vardag ser helt annorlunda ut. Människor är medvetna om vad de stoppar i sig och ekologi har inte längre ett nostalgiskt skimmer över sig. Numera är det en självklarhet att det ska finnas ekologiska och tillsatsfria livsmedel att tillgå. B&P Handelskompagni är glada över att ha varit med och bidragit till att marknaden ser ut så idag och att vi med stor samlad kunskap och erfarenhet är en bättre partner att förse den svenska marknaden med goda livsmedel.

Kontakt

B&P Handelskompagni AB
Vitsandsvägen 76
685 34 Torsby

http://www.naturensskafferi.se
info@bph.se