Dilmah Elixir - Te-extrakt från färskt Ceylonte

Ge dina drycker riktig tesmak enkelt utan att kompromissa med smak och kvalitet.

Vårt te-extrakt är gjort av färskt Ceylonte som odlats, skördats och bearbetats på Dilmahs teplantage Rilhena i Ratnapura, södra Sri Lanka. Färskt te blir extrakt inom bara några timmar efter att det plockats.

Naturligt sötad med rörsocker, stevia och honung. Färdigblandat iste innehåller endast 4,5% socker. 1 del Elixir blandas med 12 delar vatten.

Elixir är naturligt rikt på antioxidanter eftersom det är tillverkat på 100 % färskt Ceylonte – det närmaste du kan komma naturen.

Välj mellan smakerna Citron/Lime och Persika.

·       Till frukosten i Smoothie

·       På kontoret som smaksatt vatten

·       I restaurangen som måltidsdryck

·       I baren som mocktail och cocktail

Läs mer om Dilmah Elixir och hitta läskande recept på vår hemsida: https://www.tekompaniet.se/Meny/Produkter/Dilmah/Elixir_teextrakt

Elixir te-extrakt persika

DILMAH

Elixir te-extrakt persika

Art.nr: 48005

GTIN: 09312631501483

Te-extrakt på svart Ceylonte med persikosmak.

Om Tekompaniet Swedetraders AB

Tekompaniet är det företag i Sverige idag som har fokus på enbart te. Vår vision är att vi i Sverige ska få tillgång till te med kvalitet, både i påse och lösvikt. Vi håller oss uppdaterade om de senaste tetrenderna runt om i världen genom att till exempel regelbundet besöka teproducerande länder och internationella temässor i bl a Asien. Vi vill hela tiden höja kunskapen och intresset för te. Miljö och etik ligger oss varmt om hjärtat, därför väljer vi våra leverantörer med omsorg.

Kontakt

Tekompaniet Swedetraders AB
Box 1172
131 27 Nacka Strand

http://www.tekompaniet.se
info@tekompaniet.se