Dilmah Elixir - Iste från färskt Ceylonte

Ge dina drycker riktig tesmak enkelt utan att kompromissa med smak och kvalitet.

Vårt iste är gjort av färskt Ceylonte som odlats, skördats och bearbetats på Dilmahs teplantage Rilhena i Ratnapura, södra Sri Lanka. Färskt te blir ett teextrakt inom bara några timmar efter att det plockats.

Naturligt sötad med rörsocker, stevia och honung. Färdigblandat iste innehåller endast 4,5% socker. 1 del Elixir blandas med 12 delar vatten.

Elixir är naturligt rikt på antioxidanter eftersom det är tillverkat på 100 % färskt Ceylonte – det närmaste du kan komma naturen.

Välj mellan smakerna Citron/Lime och Persika.

·       Till frukosten i Smoothie

·       På kontoret som smaksatt vatten

·       I restaurangen som måltidsdryck

·       I baren som mocktail och cocktail

Läs mer om Dilmah Elixir och hitta läskande recept på vår hemsida: https://www.tekompaniet.se/Meny/Produkter/Dilmah/Elixir_teextrakt

Elixir te-extrakt citron & lime

DILMAH

Elixir te-extrakt citron & lime

Art.nr: 48222

GTIN: 09312631501544

Te-extrakt på svart Ceylonte med citron- och limesmak.

Elixir te-extrakt persika

DILMAH

Elixir te-extrakt persika

Art.nr: 48205

GTIN: 09312631501483

Te-extrakt på svart Ceylonte med persikosmak.

Om Tekompaniet Swedetraders AB

VI ÄLSKAR TE! ...och det är svårt att gå tillbaka till vanligt te, när du har provat våra. Tekompaniet är familjeägt och jobbar enbart med te sedan över 23 år. Det gör vårt team unikt och väldigt kunniga i ett kaffeland som Sverige. Vi vill ge dig det bästa och godaste teet - både för smaklökar och samvete. Hållbart te av premiumkvalitet i påse och lösvikt är en självklarhet för oss och att det alltid är etiskt producerat. Vår affärsidé är att med exceptionell kunskap och unikt engagemang erbjuda innovativa premiumprodukter som är socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbara. Det har vi gjort nu sedan år 2000. Våra värdeord är Kunskap, Engagemang och Ärlighet. Välkommen till en värld av premium-te!

Kontakt

Tekompaniet Swedetraders AB