Dilmah - etiskt kvalitetste i ask om 6 eller 12 smaker

Sortimentask klar att ställas direkt på buffén. För dig som vill ha en enkel presentation och ett bra färdigblandat sortiment av kvalitets-te.

Dilmah är ett familjeföretag med över 70 års erfarenhet av teproduktion. Engagemanget, kunskapen och inte minst passionen för riktigt gott kvalitetste har gjort Dilmah till ett av världens 10 största teföretag. Trots storleken så brinner man för det småskaliga och har ett omfattande etik- och miljöengagemang.

Asken innehåller 12 olika smaker med 20 tepåsar av varje - totalt 240 tepåsar eller lilla asken som innehåller 6 olika smaker med 20 tepåsar av varje - totalt 120 tepåsar.

Sortimentask 12 smaker

DILMAH

Sortimentask 12 smaker

Art.nr: 4091

GTIN: 09312631144000

Kraftigt pappetui med 12 sorters te. 20 tepåsar i vare fack, märkt med smakens namn. Tepåsarna är packade i täta kuvert för att bevara smak och arom. Alla Dilmahs teer är Single Origin, d v s inte blandade med te från flera olika länder.

Sortimentask 6 smaker

DILMAH

Sortimentask 6 smaker

Art.nr: 4090

GTIN: 09312631144017

Kraftigt pappetui med 6 sorters te. 20 tepåsar i varje fack, märkt med smakens namn. Tepåsarna är packade i täta kuvert för att bevara smak och arom. Alla Dilmahs teer är Single Origin, d v s inte blandade med te från flera olika länder.

Om Tekompaniet Swedetraders AB

VI ÄLSKAR TE! ...och det är svårt att gå tillbaka till vanligt te, när du har provat våra. Tekompaniet är familjeägt och jobbar enbart med te sedan över 23 år. Det gör vårt team unikt och väldigt kunniga i ett kaffeland som Sverige. Vi vill ge dig det bästa och godaste teet - både för smaklökar och samvete. Hållbart te av premiumkvalitet i påse och lösvikt är en självklarhet för oss och att det alltid är etiskt producerat. Vår affärsidé är att med exceptionell kunskap och unikt engagemang erbjuda innovativa premiumprodukter som är socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbara. Det har vi gjort nu sedan år 2000. Våra värdeord är Kunskap, Engagemang och Ärlighet. Välkommen till en värld av premium-te!

Kontakt

Tekompaniet Swedetraders AB