Senast på YouTube

Fler videoklipp
Hållbarhet Delicato

Hållbarhet

Vi försöker alltid ligga i framkant när det gäller miljötänkandet i produktionslinjen. Vid transporter av våra färdiga produkter agerar vi aktivt för att skapa plattformar för samarbete och möjligheter till miljövänliga alternativ. Våra förpackningar är miljövänliga och innehåller returembalage i största möjliga mån. Storpacksförpackningarna har exempelvis en återanvändningsgrad som ligger mellan 10–85% beroende på material och typ. Till mindre förpackningar, riktade till konsumenter, används miljövänliga förpackningar och den plast som används till samtliga förpackningar är förbränningsbar.

Kvalitet Delicato

Kvalitet

Outiens Potatis är sedan 2011 certifierade enligt BRC – Globala standarden för livsmedelssäkerhet – för effektiv styrning av hygien och kvalitet i livsmedelsföretag. Som ett av få livsmedelsföretag i Sverige innehar Outinens Potatis BRC nivå A. Mer info om BRC – Visa mer

Socialt ansvar Delicato

Socialt ansvar

Outiens Potatis säkerställer ett ansvarfullt agerande i egen organisation och leverantörer till Outinens Potatis . Dessa krav är i enlighet med FN:s Globala Compact principer. Outinens Potatis och dess leverantörer ska följa de nationella kraven i första hand samt lagar och Globala Compacts principer.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Karl-Johan Outinen

vd
0922-146 31
Skicka e-post
Kontaktperson

Jakob Grym

Säljare RoS
070-6757033
Skicka e-post

Om Outinens Potatis

På Outinens potatis är vi stolta över att verka mitt i ”potatisens Champagnedistrikt”, där råvaran till både gratänger och vår råpotatis odlas. Här i norr har vi ett mycket gynnsamt klimat med bördig jord och långa, ljusa sommarnätter. Detta ger ett idealiskt växtklimat som tillsammans med minimal användning av bekämpningsmedel ger en frisk, välsmakande potatis. Vår potatisgratänger är kärleksfullt tillagade med äkta råvaror – utan tillsatt socker eller E-medel. Samma sak med vår rotsaksgratäng; goda rotsaker som ger en smakfylld gratäng. Vår historia går tillbaka till mitten av 60-talet när Henrik och Sigrid Outinen startade Outinens potatis utanför Övertorneå. Idag finns vår produktionsanläggning i Haparanda och våra produkter finns i butik och hos grossister, tillgängligt över hela landet.

Kontakt

Outinens Potatis
Tippvägen 5
953 33 Haparanda

http://www.outinenspotatis.se
info@outinenspotatis.se