Havredryck från Sysco Simply

Hållbara nyheter till koppen och grytan!

Nu lanserar Sysco Simply två nya havredrycker med olika användningsområden - Havredryck 1,2% och Havredryck Barista 2,8%. Drycker som är perfekta att njuta av som de är eller att använda i matlagningen. Med sin goda smak kommer Havredryck Barista att bli en favorit i din kopp tillsammans med varm dryck. Produkten får en fin och krämig konsistens vid skumning och passar därför extra bra till kaffe.

Havredryckerna används som ett alternativ till mjölk och är framtagna i Sverige. De är både veganska och har lång hållbarhet, vilket gör dem till ett hållbart val för både dig och miljön.

Sysco Simply erbjuder ett brett utbud av växtbaserade produkter. Här finns allt från animaliska substitut till grönsaksbaserade rätter samt veganska och vegetariska alternativ. Ett sortiment som både förenklar matlagningen och utvecklar menyn. Sysco Simply är ett av Menigos egna varumärken med kvalitetsgranskade och godkända produkter.

Havredryck Barista 2,8%

Sysco Classic

Havredryck Barista 2,8%

Art.nr: 901221

GTIN: 07301002417753

Svensk havredryck till kaffet, mellanmålet eller matlagningen. Ett veganskt alternativ till mjölk som används på liknande sätt och har lång hållbarhet. Havredryck barista får en fin och krämig konsistens vid skumning och passar därför extra bra till varma drycker.

Havredryck 1,2%

Sysco Classic

Havredryck 1,2%

Art.nr: 901220

GTIN: 07301002417722

Svensk havredryck till kaffet, mellanmålet eller matlagningen. Ett veganskt alternativ till mjölk som används på liknande sätt och har lång hållbarhet. Oöppnad förpackning kan förvaras i rumstemperatur.

Om Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök - vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern. Menigo ägs av världens ledande foodserviceaktör, Sysco, vilket ger oss tillgång till gedigen erfarenhet och kunskap inom foodservice.

Kontakt

Menigo Foodservice AB