Bönor, vatten och kärlek

Säg hej till goda kaffenyheter från Brakes!

I Sverige älskar vi kaffe, faktiskt dricker vi så många koppar att vi år efter år placerar oss på topplistor över kaffedrickande nationer. Nu lanserar Brakes fyra nya Fairtrade-märkta och ekologiskt certifierade kaffeartiklar i två rostningar och storlekar. 

Det mellanrostade kaffet har en välbalanserad smak med viss syrlighet, och en rund nötig ton/smak, medan det mörkrostade kaffet har en fyllig arom och fulländad syrlighet, som ger ett mustigt och smakrikt kaffe. Naturligtvis passar båda sorterna utmärkt att avnjutas tillsammans med mjölk. 

Kaffet består av 100% Arabica och är bryggmalet. Båda rostningarna finns i två förpackningsstorlekar, 100 gram respektive 500 gram för att du enkelt ska kunna välja rätt storlek till din förbrukning.  

Brakes är prisvärda produkter av hög kvalitet. Naturligtvis i storlekar och mängder som underlättar arbetet i det professionella köket, varje dag. Produkterna är noggrant kontrollerade och framtagna av kockar, för kockar. Alla produkter genomgår noggranna kvalitetstester i provkök för att säkerställa att de möter de högt ställda förväntningarna i ett restaurangkök.

Kaffe mellanrost brygg EKO FT

Brakes

Kaffe mellanrost brygg EKO FT

Art.nr: 125879

GTIN: 07301002413465

Ett mellanrostat, ekologiskt och Fairtrade- certifierat kaffe med rund nötig ton och lätt syrlighet på 100% Arabicabönor. Lätt- till mellanrostat kaffe passar bäst till mjukt vatten, det innebär vatten som inte behöver avkalka så ofta.

Kaffe mörkrost EKO FT

Brakes

Kaffe mörkrost EKO FT

Art.nr: 125882

GTIN: 07301002413496

Ett mörkrostat ekologiskt och Fairtrade-certifierat kaffe med fyllig arom och balanserad syrlighet på 100% Arabicabönor. Mörkrostat kaffe passar bäst till hårt vatten, där hårdheten beror på mängden av kalcium och kalkjoner i vattnet.

Kaffe mörkrost brygg EKO FT

Brakes

Kaffe mörkrost brygg EKO FT

Art.nr: 125881

GTIN: 07301002413489

Ett mörkrostat, ekologiskt och Fairtrade-certifierat kaffe med fyllig arom och balanserad syrlighet på 100% Arabicabönor. Mörkrostat kaffe passar bäst till hårt vatten, där hårdheten beror på mängden av kalcium och kalkjoner i vattnet.

Kaffe mellanrost brygg EKO FT

Brakes

Kaffe mellanrost brygg EKO FT

Art.nr: 125880

GTIN: 07301002413472

Ett mellanrostat, ekologiskt och Fairtrade- certifierat kaffe med rund nötig ton och lätt syrlighet. Gjort på 100% Arabicabönor.

Om Menigo Foodservice AB

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök - vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern. Menigo ägs av världens ledande foodserviceaktör, Sysco, vilket ger oss tillgång till gedigen erfarenhet och kunskap inom foodservice.

Kontakt

Menigo Foodservice AB