Sparkling Rabarber - Färna Odlingar

Årets Foodservicevara 2022! Det prestigefyllda priset delas ut av branschorganisationerna DLF – Dagligvaruleverantörers Förbund och Livsmedelsgrossisterna för Restaurang och Storkök.

Äntligen kan alla vara med och fira! Framtagen på klimatcertifierade delikatessrabarber från Bergslagen är Sparkling Rabarber ett elegant alternativ till champagnen. En alkoholfri mousserande, helt svenskproducerad rabarberdryck som med sin förfinade smak enkelt tar matchen mot nyårsbubblet. Pang, sa korken!

FRAMBOZEN ROOD & SUTTON

Klimatcertifierad premiumdryck. Våra fina delikatessrabarber odlas på Färna Herrgård i Bergslagen. Doften är frisk och smaken elegant med inslag av hallon och jordgubbe. En utmärkt mousserande festdryck och måltidsdryck till lättare rätter såsom fisk & skaldjur. Serveras väl kyld.


Sparkling Rabarber bärdryck

Färna Odlingar

Sparkling Rabarber bärdryck

Art.nr: 5

GTIN: 07350090390226

Sparkling Rabarber bärdryck. Festdryck i champagneflaska. Svenskodlad mousserande rabarberdryck gjord på äkta must av plantsorterna Frambozen Rood/Sutton. Ersätter med fördel mousserande alkoholfritt vitt vin. Doften är frisk och smaken elegant med inslag av hallon och jordgubb. Alkoholfri och k...

Om Johan Matsanders

Färna Odlingar odlar rabarber och svarta vinbär på Färna Herrgård i Bergslagen som vi förädlar till sortrena premiumdrycker. Vi har 50.000 vinbärsbuskar och 20.000 rabarberplantor.

Kontakt

Johan Matsanders
Bergslagsvägen 13
739 30 Skinnskatteberg

info@farnaodlingar.se