Alla kan baka pizza!

Fantastiska resultat även i mindre kök - Enkelt, gott och lönsamt

Nu behöver du inte ha bakbord och pizzaugn för att bjuda på den perfekta pizzan. Med vår färdiga stenugnsbakade pizzabotten, där tomatsåsen redan är applicerad, går det snabbt och enkelt att tillaga en utsökt frasig pizza även i ett mindre kök.

Den stenugnsbakade pizzabotten med tomatsås är förbakad. Tillagningen i ugnen handlar mest om att få osten att smälta och ingredienserna varma. Det tar bara 3-8 minuter beroende på ugnstyp. I en proffessionell varmluftsugn av restaurangtyp färdigställs pizzorna inom 3-4 minuter. I en enkel hushållsugn 6-8 minuter. Den enkla och snabba tillagningen kombinerat med minimalt svinn gör pizzamenyn riktigt lönsam. Pizzabottnar som tinats upp men inte tillagats håller sig ca tre dagar i kylskåp. Det gör det lätt att undvika svinn.

Mozzarella/Cheddarost 80/20

TOLONA

Mozzarella/Cheddarost 80/20

Art.nr: 050121

GTIN: 07393756501215

Strimlad/riven ost. Mozzarella/Cheddar: 80/20. Pizzatopping.

Pizza stenugnsbakad med sås 12"

TOLONA

Pizza stenugnsbakad med sås 12"

Art.nr: 50062

GTIN: 07393756500621

Stenugnsbakad pizzabotten med sås. Vit/ljust brun i färgen. Nettovikt: 280-320 g. Ø 28-30 cm. Tjocklek: 6-12 mm (Kan variera pga "bubblor" i degen vid gräddning.)

Om GG Handel AB

GG Handel i Skara AB importerar och distribuerar livsmedel från utvalda leverantörer i Europa och övriga världen. Vi säljer också produkter från svenska livsmedelsproducenter såväl inom vår koncern som externa leverantörer. Vi ingår sedan 2014 i en privatägd Europeisk livsmedelskoncern, Wernsing Food Family som är ett familjeägt företag i andra generationen. Wernsing kan stoltsera med att ha tillgång till cirka 50 egna fabriker i 9 europeiska länder. Inom vår koncern jobbar vi med högt ställda krav på foodsafety, smak och kvalitet på våra livsmedel. Vi har även högt ställda krav avseende efterlevnad av lagar, regler, och föreskrifter. Vi arbetar med miljömedvetenhet, långsiktighet, professionalism och hög serviceanda i sinnet för att svara upp mot konsumenters och kunders krav på oss, våra leverantörer samt våra produkter. Våra ledord är Ursprunget, Engagemanget, Smaken och Råvaran. Vi levererar helt enkelt mat på goda grunder.

Kontakt

GG Handel AB