Underbara hallon

Vi lanserar en ny fräsch och syrlig smak till vårt cheesecakekoncept!

Cheesecake hallon är bakad på en botten av ren havre och riskrisp och fyllning av krämig färskost, toppad med hallon. Dessutom glutenfri, laktosfri och förskuren i 12 bitar.

Cheesecake Sötsalt förskuren

DELICATO

Cheesecake Sötsalt förskuren

Art.nr: 1339

GTIN: 07315361113393

Handbakad, glutenfri och laktosfri cheesecake gjord på en botten av ren havre och riskrisp. En fyllning av krämig färskost. Toppad med salt kola. Fri från palmolja. Förskuren 12 bitar.

Cheesecake Blåbär förskuren

DELICATO

Cheesecake Blåbär förskuren

Art.nr: 1337

GTIN: 07315361113379

Handbakad, glutenfri och laktosfri cheesecake gjord på en botten av ren havre och riskrisp. En fyllning av krämig färskost. Toppad med blåbär. Fri från palmolja. Förskuren

Cheesecake Hallon förskuren

DELICATO

Cheesecake Hallon förskuren

Art.nr: 1380

GTIN: 07315361113805

Handbakad, glutenfri och laktosfri cheesecake gjord på en botten av ren havre och riskrisp. En fyllning av krämig färskost. Toppad med hallon. Fri från palmolja. Förskuren

Om Delicato bakverk AB

Delicato är Nordens största tillverkare av konditorivaror. Det har vi blivit tack vare en långsiktig och målmedveten satsning på kvalitet, både när det gäller ingredienser och yrkeskunnande. Vårt sortiment omfattar allt ifrån choklad till tårtor, konditoribitar, kakor, skumprodukter och mycket annat. Flera av våra bakverk är idag klassiker, välkända och älskade över hela landet, som t ex Delicatobollen, Punschrullen och Mazarinen.

Kontakt

Delicato bakverk AB