Nyhet - unik cheesecake dessert

Vi har tagit fram en ny cheesecake med unik smak som kombinerar det bästa från den älskade Lotus Biscoff kakan med det goda från oss.

Vår cheesecake i portionsstorlek har en botten bakad på smör och Lotus Biscoff kaksmulor, en fyllning av färskost med Lotus Biscoff karamelliserade kakkräm och en spegel av samma goda kräm. 

Ett vinnande dessertkoncept från Konditori Delicato - En fryst cheesecake i portionsstorlek kan enkelt dekoreras med färska bär och ätbara blommor. Prova vårt populära dessertkoncept och skapa fantastiska bakverk till gästerna. Det ger både glädje och god marginal.

Chokladcheesecake saltkola dessert

DELICATO

Chokladcheesecake saltkola dessert

Art.nr: 1373

GTIN: 07315361113737

Cheesecake bakad på en smörbakad botten av chokladsmulor, en saltkolasås och en fyllning av färskost och choklad. Toppad med kakaopuder.

Blåbärscheesecake dessert

DELICATO

Blåbärscheesecake dessert

Art.nr: 1370

GTIN: 07315361113706

Cheesecake bakad på en smörbakad botten av digestivesmulor. Fyllning av färskost med blåbär och en blåbärsspegel. Fri från palmolja.

Citroncheesecake dessert

DELICATO

Citroncheesecake dessert

Art.nr: 1371

GTIN: 07315361113713

Cheesecake bakad på en smörbakad botten av digestivesmulor. Fyllning av färskost med vanilj och en citronspegel. Fri från palmolja.

Cheesecake Lotus Biscoff dessert

DELICATO

Cheesecake Lotus Biscoff dessert

Art.nr: 1418

GTIN: 07315361114185

Cheesecake med en botten bakad på smör och Lotus Biscoff kaksmulor. Fyllning av färskost med Lotus Biscoff karamelliserade kakräm och en spegel av samma goda kräm.

Om Delicato bakverk AB

Delicato är Nordens största tillverkare av konditorivaror. Det har vi blivit tack vare en långsiktig och målmedveten satsning på kvalitet, både när det gäller ingredienser och yrkeskunnande. Vårt sortiment omfattar allt ifrån choklad till tårtor, konditoribitar, kakor, skumprodukter och mycket annat. Flera av våra bakverk är idag klassiker, välkända och älskade över hela landet, som t ex Delicatobollen, Punschrullen och Mazarinen.

Kontakt

Delicato bakverk AB