Låt dig inspireras med årets nyheter

Vi välkomnar Toscabit med chokladgömmma och Brownie havssalt till vårt restaurangkoncept och det perfekta valet till café-fikat

Förra årets nyhetssuccé Cheesecake dessert följs nu upp med en ny familjemedlem i vårt restaurangkoncept – Toscabit med chokladgömma. Produkten är ett sprödbakat mördegsskal fylld med kladdig kladdkaka och en kolagömma som toppas med ett gyllenbrunt toscatäcke. Tillsammans med en skopa vaniljglass eller lättvispad grädde till skapas enkelt ren magi för gästen.Vår andra nyhet är Brownie havssalt, en ren dröm för chokladälskaren. Mjuk chokladkaka som täckts med len chokladkräm, kakaonibs och flingor av havssalt. Bakad utan varken gluten och laktos i receptet gör denna godsak till det perfekta valet på café-fikat, konferensen men även som en läcker dessert.

Brownie Havssalt Vegansk

DELICATO

Brownie Havssalt Vegansk

Art.nr: 1379

GTIN: 07315361113799

Vegansk mjuk chokladruta bakad med mörk choklad, täckt med len chokladkräm, kakaonibs och havssalt. Palmoljefri. Glutenfri. Utan laktos i receptet.

Toscabit med chokladgömma

DELICATO

Toscabit med chokladgömma

Art.nr: 1378

GTIN: 07315361113782

Sprödbakat mördegsskal fylld med kladdig kladdkaka och len kolagömma. Täckt med ett gyllenbrunt toscatäcke.

Om Delicato bakverk AB

Delicato är Nordens största tillverkare av konditorivaror. Det har vi blivit tack vare en långsiktig och målmedveten satsning på kvalitet, både när det gäller ingredienser och yrkeskunnande. Vårt sortiment omfattar allt ifrån choklad till tårtor, konditoribitar, kakor, skumprodukter och mycket annat. Flera av våra bakverk är idag klassiker, välkända och älskade över hela landet, som t ex Delicatobollen, Punschrullen och Mazarinen.

Kontakt

Delicato bakverk AB